Ikke tid til å utarbeide og publisere innhold om alt det spennende som foregår i selskapet ditt?

Gi jobben til en tekstforfatter.

Når du ikke ut med budskapet ditt? Lurer du på om det du har investert i hjemmesiden din har vært penger ut av vinduet? Er du usikker på hva du skal gjøre med problemet?

Involver noen som har erfaring på området. Som får historiene dine ut i verden, enten det er på web, i sosiale medier, presentasjoner, kronikker eller i foredragsform. Og det på en måte som gir faktiske resultater. 

Innholdstjenester

Web

Struktur og innhold til din nye hjemmeside. Eller oppdateringer og videreutvikling av eksisterende side, for eksempel i WordPress eller Squarespace.  

Sosiale medier

Deling av innhold på plattformer som LinkedIn, Facebook og Instagram. Gir dine følgere en jevn strøm av oppdateringer, som igjen vil generere nye følgere.   

Pressemeldinger

Utarbeidelse av pressemeldinger fra scratch eller finpussing og spissing av utkastet du holder på med og ikke helt vet hvordan du skal ta videre.

Kronikker

Du har noe viktig på hjertet som du ønsker å dele med flere. Jeg hjelper deg med å finne en vinkling og med å skrive innlegget ditt på en måte som øker sjansene for å få det på trykk.

Taler & Foredrag

Jeg kan hjelpe deg hele eller deler av veien opp på talerstolen – både med å utforme innholdet, som sparringpartner underveis og med en siste tekstgjennomgang. Og da er ordet ditt!

Events

På tide å gjøre sosialt med de ansatte? Være sammen i en annen setting enn den vanlige eventuelt kombinere med noe faglig? La oss slå oss sammen og finne på noe gøy.   

Metode

Hva gjør jeg?

Jeg lytter, destillerer og synliggjør hva som er det viktigste med historiefortellingen og visjonen din. Deretter tar jeg frem laptoppen og begynner å skrive innhold som; høres ut som deg, som formidler din historie og som knytter deg nærmere kundene dine

Hva gjør du?

Styr bedriften din, besøk kunder, se til medarbeiderne dine, arranger en workshop, dra på surftur… Du har uansett frigjort tid som du kan bruke på det du egentlig skal, bør og vil holde på med.

Artikler

gray laptop computer

Fem ting hjemmesiden din bør innholde

Den amerikanske historieforteller-guruen Donald Miller, insisterer på at hjemmesiden din må inneholde disse fem elementene for å konvertere besøkende til kunder. 1. Et klokkeklart budskap øverst på forsiden som

Les mer »

frode@kaafjeld.no
+47 900 72 863

Basecamp: Her og der
Oslo, Norge, Verden

Følg meg på: