Godt innhold bygger tillit.
Godt innhold selger.
Godt innhold betaler seg selv.

Hvis de som besøker nettsiden din ikke umiddelbart får svar på hva du har å tilby og hvordan det kan gjøre tilværelsen deres bedre, så har du allerede mistet dem.  

Jobben min er å få publikummet ditt til å bli værende på hjemmesiden din.
De må raskt og enkelt finne det de er ute etter, og aller viktigst: de skal ikke forlate siden din før de aktivt har gjort det du vil at de skal gjøre:

Det er alltid bra å ha en plan

Denne gjør at du hele tiden vet hva du har å forholde deg til:

1. Innhent tilbud

Fyll ut kontaktskjemaet. Basert på informasjonen du gir, tar jeg en gjennomgang av hjemmesiden din og vurderer om den trenger en tekstforfatter. Hvis ja, sender jeg deg et tilbud.

2. Research

Du gir meg den inputen jeg trenger for å starte arbeidet. I denne fasen jobber vi også frem en beskrivelse av det som er selve essensen i det virksomheten din leverer. Et verdiløfte. Det er rundt dette alt innholdet skal kretse.

3. Første utkast

Jeg starter arbeidet med første tekstutkast. Dette får du til gjennomlesning i henhold til tidsplanen vi er blitt enige om.

4. Korrektur og finpuss

Med mindre innholdet må dreies i en helt annen retning, er alle korreksjoner som kommer innen 30 dager etter at første utkast ble levert, inkludert i prisen.

5. Lansering

Vi er i mål, og du har fått en hjemmeside du kan være stolt av med et innhold som får ting til å skje.

Ta en kikk på noen av hjemmesidene jeg har jobbet med i 2021/22.

frode@kaafjeld.no
+47 900 72 863

Basecamp: Her og der
Oslo, Norge, Verden

Følg meg på: