Kurs og foredrag

Refleksjoner fra noen utenfra kan få brikker til å falle på plass, ideer til å spire og skuldre til å senke seg.

Et godt kurs eller foredrag kan bringe deltakerne til nye høyder – for en dag, en uke eller aller helst enda lenger. Et dårlig foredrag kan få folk til å sove godt og høylydt gjennom hele seansen. Det er bortkastet tid og bortkastede penger. Frode Kaafjeld skaper engasjement ved å pirke i problemstillinger og tematikk som mange kjenner seg igjen i. Her lener han seg på sine observasjoner og erfaringer både som leder og kreativ. Gjenkjennelseseffekten kan føles både godt og litt vondt. Men er det som skal til for at noe skal skje. Og det er det du ønsker, når du trekker noen opp på podiet for å snakke til folkene dine.     

Slik møter du veggen!

Et skråblikk på mantraet om "bare å gønne på"

"En presis beskrivelse av min egen atferd det siste året. Lo så jeg grein etter hvert som jeg kunne hake av hvert eneste punkt.»

Når man er motivert og inspirert er det ingen grenser for hvor hardt og mye man både kan og vil jobbe. Da er det bare å grønne på. Utfordringen oppstår i det øyeblikket det bikker over i negativt stress. Det vil over tid tære både på den ansatte og organisasjonen. Å holde ut blir viktigere enn å yte det lille ekstra.

Så hvordan unngå at tanken går tom og batteriet utladet? Hvordan skape en kultur som forebygger stresslitasje og som opprettholder motivasjonen og helsen blant dine kolleger?

Det er det dette foredraget handler om. 

I løpet av 30 minutter går Frode Kaafjeld gjennom 20 typiske handlingsmønstre som – hvis man kan tikke av mange nok – før eller senere vil føre til en krasjlanding.

Mange vil kjenne seg igjen. Flere vil trekke på smilebåndet når de erkjenner at det er «akkurat sånn jeg holder på».

Det er et godt utgangspunktet for forandring.

Med dette foredraget er prosessen i gang!

Hjelp til å skrive talen din?

Kaffekurs med verdensmester, Odd-Steinar Tøllefsen

Inviter ansatte eller kunder med på kaffekurs eller kaffesmaking med verdensmester, Odd-Steinar Tøllefsen.

Hos deg eller i kaffebaren til Supreme Roastwork på Aker Brygge.

Eller digitalt.

"Takk for kjempenyttig og inspirerende kurs! Ga virkelig hjemmekontor-tilværelsen et løft. Anbefales!"

Effekten av å lære seg noe nytt

En dag satte jeg meg ned og gjorde opp et slags regnskap over livet mitt. Jeg hadde oppnådd en god del. Fått to barn, to bonusbarn, et par koner, jeg hadde sett og opplevd både det ene og det andre, både her og der. De siste 12 årene i fet jobb på Aker Brygge. Jeg hadde oppnådd alt bortsett fra en ting… 

Et miniforedrag av og med Frode Kaafjeld – til inspirasjon og advarsel.

frode@kaafjeld.no
+47 900 72 863

Basecamp: Her og der
Oslo, Norge, Verden

Følg meg på: