Artikler

Skjermbilde-2021-02-03-kl.-18.31.38

Smarte bygg, smart innhold

Denne uken ble hjemmesiden til Properate lansert, hvor vi har stått for innholdet. Properate henter ut datapotensialet for bygg og porteføljer ved å utnytte datadrevet innsikt fra IoT, big data og de siste fremskrittene innen maskinlæring og kunstig intelligens. Med andre ord: Utviklingen i retning av smarte bygg og smarte byer pågår for fullt. 

Hjemmesiden til Properate skal lose de besøkende gjennom innholdet på en enkel og intuitiv måte.

Beskrive en kompleks løsning på en enkel måte

Hjemmesiden skal vekke interesse hos byggeiere, men også forklare og gi troverdighet rundt den tekniske løsningen og måten den, ved hjelp av informasjon fra et stort antall sensorer og datakilder, og med datamodellen Cognite Data Fusion som selve hjertet, samler, lagrer, strukturerer, presenterer og styrer alt på en intelligent og fremtidsrettet måte. Det gir en mer effektiv, økonomisk og bærekraftig drift, argumenterer Properate. 

Må gå hjem både i styrerommet og maskinrommet

Sammen Wirum Design har vi forsøkt å formidle essensen, fordelene og gevinsten ved løsningen på en måte som ikke krever teknologikompetanse av de som besøker hjemmesiden. Samtidig skal de som ønsker å grave dypere, finne det de leter etter for å bli trygge på at Properate er gjennomtenkt og gjennomførbart og dermed verdt å gå videre med.    

At kunden, altså Properate, har hatt svært tydelige og velformulerte tanker bak det de ønsker å oppnå, har gjort veien til målet rask og effektiv.   

Disse grafiske elementene går som en grønn tråd gjennom siden. Grønnfargen skal gi assosiasjoner til miljø og bærekraft.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

frode@kaafjeld.no
+47 900 72 863

Basecamp: Her og der
Oslo, Norge, Verden

Følg meg på: