Artikler

3F5003A3-C268-490B-9C42-35FB3A584953_1_201_a

Lager kaffekurs for de på hjemmekontor

Her er barista og kaffebrygger Odd-Steinar Tøllefsen fra Supreme Roastworks i gang med å demonstrere hvordan du kan lage verdens beste kaffe hjemme hos deg selv. 

Kurset er aktuelt i en tid hvor mange arbeidsgivere har sine ansatte på hjemmekontor med begrenset mulighet for å gjøre noe sosialt.  Å invitere til kaffekurs med selveste verdensmesteren som instruktør, kan gi et hyggelig og nyttig avbrekk i hverdagen. O det er alltid gøy å lære noe nytt.

“Å ta steget fra god kaffe til fantastisk kaffe, krever litt av deg, men ikke mye”, sier Odd-Steinar. “Med noen enkle triks og hjelpemidler, har du plutselig et brygg som topper alt du har laget tidligere. Det er det jeg ønsker at flere skal få oppleve”, sier han. 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

frode@kaafjeld.no
+47 900 72 863

Basecamp: Her og der
Oslo, Norge, Verden

Følg meg på: